Μήνυμα Κοινοτικό Συμβούλιο Διαφημίσεις Επικοινωνία
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Εκδηλώσεις
Δημοσιεύσεις
Αρχείο


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

KΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΚΟΡΑΚΟΥ
Πολιτιστικού Κέντρου, 10
2836, Κοράκου
Τηλ: 22932903, 99337983
Φαξ: 22933470


 
 
Έργα
 

ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο ανέλαβε τη διαπλάτυνση του δρόμου και την κατασκευή πετρόκτιστου τοίχου με ανθώνα στην οδό Αρχ. Μακαρίου Γ (παρά την οικία Κώστα Ιακώβου). Πετρόκτιστος ανθώνας κατασκευάστηκε και παρά την εκκλησία του Αγ. Μάμα. Κατά μήκος της οδού του Πολιτιστικού Κέντρου, έγινε διαπλάτυνση του δρόμου και κατασκευή χαμηλών τοίχων από πέτρα. Επίσης, όλο οι τοίχοι αντιστήριξης που βρίσκονται κατά μήκος της προαναφερόμενης οδού έτυχαν επένδυσης με πέτρα.

ΧΩΡΟΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Δημιουργία χώρου στάθμευσης παρά το καφενείο «Γιώτη» και παρά την οικία Παύλου Βηρίδη.

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο εξασφάλισε οικονομική βοήθεια από τον ΚΟΑ που ανέρχεται στις 25 χιλιάδες λίρες, με σκοπό την για αποπεράτωση των αποδυτηρίων.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Αποτελεί το περιφερειακό κέντρο πολιτιστικών εκδηλώσεων, στο οποίο τόσο κατά τους χειμερινούς όσο και κατά θερινούς μήνες, πραγματοποιούνται θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, χοροεσπερίδα, ενημερωτικές διαλέξεις, γιορτές και περιφερειακές συσκέψεις.


ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΔΡΟΜΩΝ

Διανοίχτηκαν οι πιο κάτω δρόμοι:
-Δρόμος από το κτήμα Καταλάνου με κατάληξη την οικία Ανδρέα Γρηγορίου.
-Δρόμος από την οικία Γιάννη Χριστοφίδη προς το σχολείο.
-Δρόμος από την οικία Χρίστου Κατσελλή προς το κτήμα Βικτώριας Ροδοσθένους.
-Δρόμος από οικία Πολύβιου Σάββα προς κτήματα Κατσελλή. Δρόμος από σφαγείο προς το γήπεδο.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

Οι πιο κάτω δρόμοι έτυχαν διαπλάτυνσης και ασφαλτόστρωσης:
-Δρόμος Κοράκου – Αγίου Επιφανίου, που καταλήγει στον κύριο δρόμο προς Μαραθάσα.
-Ένας δρόμος που συνδέει δυο περιοχές (εξυπηρετεί καθημερινά αρκετό κόσμο) και παρέχει προοπτική ανάπτυξης στην περιοχή «Αγρουλάδου».
-Δρόμος Κοράκου-Φλάσου, που περνά διαμέσου του ποταμού Καρκώτη. Πρόκειται για ένα γραφικότατο δρόμο πνιγμένο στο πράσινο, που συνδέει τα δυο χωριά εξυπηρετώντας τους κατοίκους των δύο χωριών.
-Δρόμος Κοράκου-Τεμπριάς (παρά κοιμητήριο Τεμπριάς), με πλάτος 7 μέτρα.
-Δρόμος προς Απ. Λουκά και το κοιμητήριο. Στο δρόμο αυτό, έγινε εκτός από διαπλάτυνση και τοίχος αντιστήριξης μήκους 110 μέτρων. Επίσης, κατα μήκος του ιδίου δρόμου κατασκευάστηκαν ανθώνες
-Δρόμος από την Παναγία Ελεούσα προς την οικία Αργύρη Πετρίδη. Ο δρόμος προς την Χαντάρα
-Ο δρόμος παρά την οικία Ρένου Κωνσταντίνου έτυχε και αυτός διαπλάτυνσης. Κατά μήκος του κατασκευάστηκε και τοίχος αντιστήριξης ----Δρόμος παρά την οικία Ανδρέα Ευθυβούλου.
-Δρόμος προς το Δημοτικό.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΥΨΟΥΣ ΤΟΙΧΩΝ

Κατά μήκος των πιο κάτω δρόμων κατασκευάστηκαν μεγαλύτερου ύψους τοίχοι:
-Δρόμος Κοράκου-Ευρύχου
-Δρόμος προς το Κοινοτικό Γήπεδο.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟΥ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ

Αγοράστηκε κτήμα αξίας £6,000 (χιλιάδων λιρών) πλησίον του υφιστάμενου κοιμητηρίου. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας προσφορών και την έγκριση των αρχιτεκτονικών σχεδίων, άρχισαν οι οικοδομικές εργασίες.

ΑΓΟΡΑ ΚΤΗΜΑΤΟΣ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο αγόρασε κτήμα με έκταση 6 σκάλες στην περιοχή του Σφαγείου , καταβάλλοντας 35 χιλιάδες λίρες. Η σημερινή του αξία ξεπερνά τις 80 χιλιάδες λίρες. Στην κτηματική περιουσία του Συμβουλίου προστέθηκε και ένα κτήμα έκτασης μιας σκάλας που παραχωρήθηκε δωρεάν από τον κ. Χαράλαμπο Ζήνωνος Χριστοδούλου, εις μνήμην του πατέρα του Ζήνωνα Χριστοδούλου.

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

Το δίκτυο υδατοπρομήθειας επεκτάθηκε:
-από οικία Πολύβιου Σάββα προς οικία Χριστίνας Καλιανώτη.
-από το σφαγείο προς το γήπεδο
-από το κτήμα Καταλάνου προς οικία Ανδρέα Γρηγορίου.

ΔΙΑΤΡΗΣΗ-ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ

Μετά την επιτυχή ανόρυξη της κοινοτικής γεώτρησης στο γήπεδο, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε κονδύλι ύψους 110 χιλιάδων λιρών. Στη συνέχεια, τοποθετήθηκε τουρπίνα με αυτοματισμό και συνδέθηκε με τις υδατοδεξαμενές της κοινότητας. Μ’ αυτό τον τρόπο, επιλύθηκε το σοβαρό πρόβλημα της έλλειψης νερού, που παρατηρείτο κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες.

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ ΝΕΡΟΥ

Αξιοποιείται το μη πόσιμο νερό με την χρησιμοποίηση του στην
άρδευση κήπων, περιβολιών και στην παροχή του σε κτηνοτροφικά υποστατικά. Το νερό εκτός από πιο φτηνό, βοηθά και στην εξοικονόμηση του πόσιμου νερού. Πρέπει να σημειωθεί πως το Κ.Σ.Κοράκου έχει εξασφαλίσει τίτλο ιδιοκτησίας πηγής «ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ» της αλλά και του κτήματος. 

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

Βελτιώθηκε ο οδικός φωτισμός στους εξής δρόμους:
-Δρόμος από Ευρύχου προς Κοράκου.
-Δρόμος προς Αγρουλάδου.
-Δρόμος οδός Ελαιών.
-Δρόμος προς Απ. Λουκά.
-Δρόμος προς οδό Καρκώτη.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

Τοποθετήθηκαν προστατευτικά κάγκελα στους εξής δρόμους:
-Δρόμος παρά την οικία Φυλακτή Μιχαήλ.
-Δρόμος παρά την οικία Μάριου Γρηγορίου.
-Δρόμος παρά την οικία Ανδρέα Ζήνωνος.
Για ακόμη μεγαλύτερη των πεζών για και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών έλαβαν χώρα και μερικά άλλα μικρά έργα

ΣΧΟΛΕΙΟ

Μετά από μια σειρά επίπονες προσπάθειες του Κοινοτικού Συμβουλίου, άρχισαν βελτιωτικά έργα στο παλιό και συνάμα ιστορικό Δημοτικό Σχολείο. Ταυτόχρονα, έγινε αντισεισμική μελέτη και αναβάθμιση. Προστέθηκε ακόμα μια νέα αίθουσα και κατασκευάστηκαν σύγχρονοι χώροι υγιεινής. Έχουν εκπονηθεί αρχιτεκτονικά σχέδια για την κατασκευή περίφραξης και τοίχων αντιστήριξης γύρω από το σχολείο. Στο γήπεδο του σχολείου η περίφραξη θα έχει 6 μέτρα ύψος. Πρέπει να σημειωθεί πως κατόπιν της επίπονης προσπάθειας του κοινοτάρχη, στο σχολείο εργάζονται πλέον μόνιμα δυο γυναίκες από το χωριό μας, υπεύθυνες κυρίως για την καθαριότητα του σχολείου. 

ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΕΟΤΗΤΑΣ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο ενισχύει την ποδοσφαιρική ομάδα ΑΕΚ Κοράκου και φροντίζει να εξασφαλίσει την οικονομική στήριξη από κυβερνητικά τμήματα αλλά και από ιδιωτικές εταιρείες με σκοπό την αγορά του απαραίτητου αθλητικού εξοπλισμού. Επιπρόσθετα, συμβάλει στην οργάνωση και τον προγραμματισμό εκδηλώσεων του Κέντρου Νεότητας.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο οργανώνει ενημερωτικές διαλέξεις , όπως για αγροτικά θέματα, για επιχορηγήσεις θερμομόνωσης, το AIDS, το διαβήτη, τον καρκίνο, την υγιεινή διατροφή και τα ναρκωτικά .

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Το Συμβούλιο ενθαρρύνει τους κατοίκους του να γίνουν αιμοδότες Τόσο ο πρόεδρος όσο και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου είναι σταθεροί αιμοδότες.

 ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ

Το Συμβούλιο φροντίζει τους ηλικιωμένους και τους ενημερώνει για τα δικαιώματα τους. Ο κοινοτάρχης διευκολύνει όσους ηλικιωμένους δυσκολεύονται στην μετακίνηση τους, τους εξυπηρετεί κατ’ οίκον, τους δίνει τα πιστοποιητικά που χρειάζονται και τους βοηθά στην συμπλήρωση εντύπων.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Κοράκου αποτελεί την πρώτη κοινότητα που φιλοξένησε την εκδήλωση Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς, που έλαβε χώρα το Σεπτέμβριο του 2004. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε έκθεση φωτογραφίας, παλαιών αντικειμένων, εργαλείων και κεντημάτων. Επίσης, αφού έγινε παρουσίαση σε projector του ιστορικού πλούτου του χωρίου μας, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στην κοινότητας. Προσφέρθηκε ένα πλούσιο μπουφέ με κυπριακά παραδοσιακά εδέσματα.
-Φιλοξενήσαμε πρώτοι το πρόγραμμα Αθήνα,  το οποίο περιλαμβάνει τόσο χειμερινές όσο και θερινές εκδηλώσεις, όπως συναυλίες, χορευτικές βραδιές, κυπριακές βραδιές, θεατρικές παραστάσεις, από τις οποίες μερικές ήταν αφιερωμένες στα παιδιά(παραστάσεις με κινούμενες κούκλες).
-Ο ΘΟΚ(Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου) παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία στην κοινότητα μας το θεατρικό έργο «Ως πολλάτε αρκοντύναμεν» στις 30 Ιουνίου 2004. Η κοινότητα μας μάλιστα αποτελεί την πρώτη στην περιοχή της Σολέας που φιλοξένησε παράσταση του κρατικού θεάτρου.
-Στις 23 Ιουλίου του 2006, στην κοινότητα μας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία Δικοινοτική Εκδήλωση. Σ’ αυτή την εκδήλωση συμμετείχαν το Ελληνοκυπριακό Συγκρότημα «Βασιλιτζιά» και το Τουρκοκυπριακό συγκρότημα «Toufad». Το κοινό αγκάλισε με αγάπη και ενθουσιασμό την εκδήλωση, στέλνοντας το μήνυμα ειρήνης στην Κύπρο.

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

To Κοινοτικό Συμβούλιο μερίμνησε για την καθαριότητα της κοινότητας. Πραγματοποιήθηκε καθαρισμός σκουπιδότοπων στις περιοχές «Καμάρες» και «Χαντάρες». Καθαρίστηκε το παλιό Τουρκοκυπριακό κοιμητήριο. Σε τακτά χρονικά διαστήματα, το Κοινοτικό Συμβούλιο αναλαμβάνει την καθαριότητα του χωριού και το κλάδεμα των δέντρων. Επιπρόσθετα, το Συμβούλιο έχει προβεί στην αγορά μεγάλων σκυβαλοδοχείων καθώς και μικρών καλάθων. Τα δύο τελευταία χρόνια η Κοράκου βραβεύτηκε με το Β΄ Βραβείο καθαριότητας στις κοινότητες της Επαρχίας Λευκωσίας.

ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ

Εγκρίθηκε το νομοσχέδιο για χορηγίες στους μόνιμους κατοίκους της κοινότητας. Σύμφωνα μ’ αυτό, δικαιούνται χορηγία τόσο τα ζευγάρια που θα κτίσουν σπίτια για μόνιμη κατοικία όσο και αυτά που επιθυμούν να επιδιορθώσουν τις υφιστάμενες κατοικίες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΡΓΑ

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

Για τον εξωραϊσμό και την ανάπλαση της πλατείας, θα κατασκευαστούν  αμφιθέατρο και χώροι υγιεινής , θα προστεθούν παγκάκια και φωτισμός, θα δημιουργηθούν χώρος στάθμευσης και χώρος πρασίνου. Επιπρόσθετα, οι δρόμοι της πλατείας θα καλυφθούν με πέτρα. Το έργο αυτό θα κοστίσει 600 χιλιάδες λίρες και θα χρηματοδοτηθεί από κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΠΑΡΚΟ «ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ»

Το κτήμα της οικογένειας Βικτώριας Ροδοσθένους θα μετατραπεί σε Πάρκο. (δημιουργία παιδότοπου και χώρου ξεκούρασης, τοποθέτηση παιχνιδιών παγκακιών , ανθώνων, περίφραξης, κατασκευή χώρων υγιεινής. Το κτήμα αυτό βρίσκεται δίπλα από την οικία Γεώργίου Μακρίδη.

ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Στο κτήμα που αγόρασε το Κ.Σ. Κοράκου από τον Χαράλαμπο Ζήνωνος θα κατασκευαστούν δυο μικρά γήπεδα. Τα γήπεδα αυτά έχουν ήδη εγκριθεί από τον ΚΟΑ για χρηματοδότηση.

ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Γίνονται προσπάθειες για ανέγερση κλειστής αίθουσας αθλοπαιδιών στο κτήμα που αγόρασε το Συμβούλιο. Η πρώτη αντίδραση του ΚΟΑ ήταν θετική και την επόμενη χρονιά θα θέσει το αίτημα μας υπό μελέτη.

ΝΕΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΡΟΣ ΚΟΡΑΚΟΥ

Έχουμε κινήσει όλες τις διαδικασίες προς τα αρμόδια τμήματα για διάνοιξη νέας πρόσβασης προς Κοράκου. Η διάνοιξη του δρόμου θα γίνει πίσω από το νοσοκομείο της Ευρύχου.

ΑΝΑΠΑΙΛΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΝΕΡΟΜΥΛΩΝ

Ένας από τους πρωταρχικούς μας στόχους είναι η διάσωση της πολιτισμικής μας κληρονομιάς. Απευθυνθήκαμε στους ιδιοκτήτες παλαιών νερόμυλων και των κτιριακών εγκαταστάσεων τους με σκοπό την παραχώρηση τους  για αναπαλαίωση. Για τα έργα αυτά δίδονται επιχορηγήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Προβήκαμε στην καταγραφή δυο μονοπατιών εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς. Σε συνεργασία με το Τμήμα Δασών προβήκαμε στο σχεδιασμό και στην αξιοποίηση τους. Στόχος μας, η προσέλκυση εσωτερικού αλλά και εξωτερικού τουρισμού με την εγγραφή τους σε χάρτες του ΚΟΤ.

ΣΗΜΕΙΟ ΘΕΑΣ

Το Υπουργείο Γεωργίας ενέκρινε τη δημιουργία «σημείου θέας» στην περιοχή «Μούττη του Καλογήρου» στο ύψωμα πάνω από το γήπεδο.. Στο σημείο θα τοποθετηθεί ένα μεγάλο τηλεσκόπιο με βάση, κιόσκι, παγκάκια, καλάθια αχρήστων και βοηθητικές πινακίδες. Απ’ αυτή την εξαίρετη τοποθεσία θα μπορεί κανείς να απολαύσει τη θέα προς τη θάλασσα και το βουνό. Το σημείο αυτό αποτελεί το μοναδικό σημείο θέας στην περιοχή Σολιάς, γεγονός που θα συμβάλλει στην προσέλκυση αρκετού κόσμου. Το έργο αυτό χρηματοδοτείται εξ’ ολοκλήρου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΠΕΤΡΟΚΤΙΣΤΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΩΝΕΣ

Γίνεται προσπάθεια εξωραϊσμού της κοινότητας με την κατασκευή πετρόχτιστων τοίχων και τη δημιουργία ανθώνων.

ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

 Προσπάθεια συλλογής φωτογραφιών και υλικού για εμπλουτισμό της ιστοσελίδας μας.

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΡΑΚΟΥ

Έχουμε αποφασίσει να προχωρήσουμε στην χορτοφύτευση του κοινοτικού γηπέδου. Όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες προσφορών θα γίνει χορτοφύτευση και θα κατασκευαστούν κερκίδες.

ΔΙΑΝΟΙΞΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ

Προγραμματίζονται οι διανοίξεις δρόμων:
-Από το κτήμα Ανδρέα Παπαβασιλείου μέχρι τον ποταμό βρύση του Χριστόφορο
Από το κτήμα Ανδρέα Κυπριανού μέχρι τον δρόμο Κοράκου-Αγ. Βαρβάρας (παρά το κτήμα Γεωργίου Κάττου).

ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ

Σχεδιάζεται η ασφαλτόστρωση ή/ και διαπλάτυνση:
-Δρόμου από την οικία Γιάννη Χριστοφίδη μέχρι Δημοτικό Σχολείο
-Δρόμου από το κτήμα Καταλανού μέχρι την οικία Ανδρέα Γρηγορίου
-Δρόμου προς το κοιμητήριο.
-Δρόμου στην είσοδο του χωριού(παρά την οικία Ανδρέα Τσίγγη)
-Δρόμου Κοράκου-Τεμπριά.

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Συνεχής μέριμνα μας είναι η καθαριότητα της κοινότητας. Προγραμματίστηκε  καθαρισμός αλλά και η δενδροφύτευση της περιοχής «Αλώνια».

ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΡΧΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ

Η Κοράκου είναι η μοναδική κοινότητα στην περιοχή που κατάφερε κατόπιν επίπονων προσπαθειών την μετακίνηση πυλώνων της Ηλεκτρικής που γειτνιάζουν με την κατοικημένη περιοχή. Οι πυλώνες θα μεταφερθούν πίσω από την κορυφογραμμή του βουνού, που βρίσκεται απέναντι από το χωριό μας.

ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΗΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ

Έχει γίνει καταγραφή των σημείων που χρειάζονται πινακίδες και των δρόμων που χρειάζονται σήμανση. Το κονδύλι για την αποπεράτωση του έργου αυτού προσέφερε η Επαρχιακή Διοίκηση. Το έργο θα ολοκληρωθεί εντός ενός χρόνου.

ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ

Γίνονται προσπάθειες για εξεύρεση κατάλληλου χώρου για ανέγερση μνημείου προς τιμή των αγνοουμένων συγχωριανών μας.

 ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Υπάρχει επιτακτική ανάγκη για ανέγερση μιας νέας μεγάλης εκκλησίας. Γι’ αυτό το λόγο, το Κοινοτικό Συμβούλιο καταβάλλει προσπάθειες να εξευρεθεί ο κατάλληλος χώρος για ανέγερση νέου ιερού ναού.

 

 
 
Footer
Designed & Developed by NETinfo Services Ltd.
No images, text or other material whatsoever from this website may be copied, published, re-produced or otherwise used without the written permission of NETinfo Services Ltd.